Свържете се с наш консултант:
0886 73 77 19 / 032 966 788

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Спрей функция
Капацитет на контейнера
Тип мопове
Мобилно приложение
Тип прозорци

Роботи за прозорци

Таблетки за роботи за прозорци
НОВ
(0.0)
14,90 лв.
Очаквана доставка
Робот за почистване на прозорци Xiaomi HUTT C6 (със спрей функция)-Copy
ПРОМО
- 30,00 лв.
(5.0)
339,00 лв.369,00 лв.
Не е наличен

Роботи за прозорци

Роботи за прозорци с мопове, спрей функция за почистване на стъкла и закрепване с вакуум. Директен вносител, оторизиран сервиз, Xiaomi, Hutt, Spider Spray, Mamibot
Роботи за прозорци Изображение

Роботи за почистване на прозорци с марките Spider Spray, Xiaomi HUTT, Mamibot, Attractive, Glassbot и други

Роботи за прозорци – какви преимущества ще ви донесат?  

За да бъдат поддържани в добро състояние и външен вид, прозорците трябва да се почистват редовно. Ако сте сред хората, които стриктно спазват това правило, вероятно сте наясно колко трудно и неприятно понякога може да бъде забърсването на прозорци. Особено когато трябва да се разтегнете докрай, за да достигнете всички техни зони. Инвестирането в роботи за прозорци ще ви спести всички тези усилия. Качествените роботи за прозорци са способни напълно да ви заместят в извършването на въпросната дейност. Ето какви преимущества биха ви донесли те: 

Роботи за прозорци 1
Роботи за прозорци - предимства
  1. Роботи за прозорци: Ще ви спестят физически дискомфорт. Едва ли след изтощителната работна седмица бихте искали да прекарате уикенда в мъчително разтягане и ръчно бърсане на всички прозорци в своята къща, апартамент или офис, особено ако имате големи и високи стъкла или недостъпни участъци. Това занимание е още по-трудно за възрастните хора, както и за хората с различни физически проблеми. Не се колебайте повече, а разгледайте предлаганите на пазара модели роботи за прозорци, които ще ви позволят да имате чисти и искрящи прозорци, без за целта да са нужни никакви усилия от ваша страна.
  2. Роботи за прозорци: Ще избегнете потенциално опасни ситуации – по време на ръчното бърсане на прозорци може да се стигне до потенциално опасни за човешкия живот и здраве ситуации. Особено ако трябва да използвате стълба, за да достигнете до всеки участък от прозореца или витрината или в случай, че живеете на някой от горните етажи на блок и трябва да се надвесвате от прозореца, за да избършете неговата външна част. В никакъв случай не ви препоръчваме да правите това при проблеми с равновесието или световъртеж. Инвестирането в роботи за прозорци спомага да се избегнат такива ситуации и да се гарантира здравето и сигурността на членовете на всяко едно домакинство.
  3. Роботи за прозорци: Ще ви гарантират ефективно почистване и поддръжка – новите модели роботи за прозорци действително са способни да гарантират ефективното почистване и поддръжка на вашите прозорци. Нямате основание да се притеснявате, че подобна поддръжка няма да донесе желаните резултати по отношение на състоянието и външния вид на прозорците ви. Единственото, което трябва да запомните е, че съответните роботи за прозорци трябва да се използват редовно, за да не се допусне наслагването на големи количества мръсотия, с които не биха се справили. Имайте предвид, че квадратните роботи за прозорци превъзхождат тези с кръгли мопове що се отнася до скорост на почистване, но пък кръглите мопове са въртящи, което прави почистването една идея по-ефективно!
  4. Роботи за прозорци: С тях ще можете да почиствате и други повърхности – повечето модели роботи за прозорци могат да почистват не само прозорци, но и всякакви видове твърди и гладки повърхности. Възможно е да използвате някои модели също така за почистване на огледалата, подовете, масите, гардеробите, плочките в банята (без релефни плочки и големи фуги), душ кабини (с рамка и плоски стъкла) и т.н.  
    Роботи за прозорци 2
    Роботи за прозорци - как да изберем подходящи

Как да изберете подходящите роботи за прозорци?  

Има няколко съществени фактора, които е добре да вземете предвид при избора на роботи за прозорци. Тези фактори са свързани с функциите на съответните роботи за прозорци, както и с приложимостта им към характеристиките на вашия дом. Вижте точно какво имаме предвид:  

  • роботи за прозорци: налични функции – разгледайте внимателно всички функции, които са налични при даден модел роботи за прозорци. В крайна сметка трябва да сте наясно какъв точно уред получавате и как бихте могли да го използвате, нали? Каква е неговата скорост на почистване, разполага ли с автоматична спрей функция, има ли допълнителни смарт функции, като например такава за автоматично изчисляване на оптималната траектория на почистване – това са само част от въпросите, които е необходимо да си зададете при набелязване на конкретен тип роботи за прозорци.
  • роботи за прозорци: сигурност и комфорт – вземете предвид сигурността и комфорта, които съответните роботи за прозорци гарантират в рамките на процеса по почистване. Сред технологиите, предвидени за гарантиране сигурността на уреда, са защитата от падане, вакуумната система за закрепване, сензорите за засичане на препятствия и т.н. Що се отнася до вашия личен комфорт, за него спомагат удобният захват на уреда, наличието на автоматично впръскване на вода, мобилно приложение както и ниските нива на шума по време на работа.
  • роботи за прозорци: предназначение – задължително проверете какво е предназначението на набелязаните от вас роботи за прозорци.  

Защо да закупите роботи за прозорци от Дедал?  

От 2015 година насам се насочихме към търговия с различни видове почистващи роботи. В онлайн платформата ни dedal-robot.com можете да откриете всичко, което ви е необходимо от тази категория, включително роботи за прозорци. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите роботи за прозорци именно от нас:     

Роботи за прозорци 3
Роботи за прозорци от Дедал за ефективно почистване

Роботи за прозорци от Дедал: Високо качество -  в онлайн магазина на Дедал ще откриете само и единствено роботи за прозорци от най-високо качество. Ние работим с водещи и реномирани производители в бранша, които са доказали, че не си позволяват компромис с ефективността и характеристиките на своите уреди.  

Роботи за прозорци от Дедал: Конкурентни цени – цените на предлаганите при нас роботи за прозорци са достатъчно конкурентни. Те са съобразени с особеностите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическите домакинства. Можете да бъдете сигурни, че в нашия онлайн магазин ще намерите оптималното съотношение между качество и цена за категория „Роботи за прозорци“.   

Роботи за прозорци от Дедал: Солидни гаранции – закупувайки роботи за прозорци от Дедал, вие ще получите уреди с 2 години гаранция. Гаранция, която е още едно доказателство за тяхното качество и надеждност. Предлагаме на клиентите си пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване за съответните роботи за прозорци, като това обслужване може да бъде предоставено в сервизния ни център в Пловдив или в сервизните ни депа в София, Варна или Стара Загора в зависимост от повредата. Поддържаме постоянна наличност на консумативи и резервни части за предлаганите от Нас прахосмукачки роботи.  

Роботи за прозорци от Дедал: Бързи доставки -  важно е да знаете, че разполагаме на склад с наличности от всеки един модел роботи за прозорци. Това означава, че при поръчка на роботи за прозорци можем да реагираме веднага и да осигурим доставка в рамките на 1-2 работни дни.  

Свържете се с екипа ни, ако имате нужда от професионална консултация или просто искате да научите повече за даден модел роботи за прозорци!  

Не се колебайте да се свържете с Нас на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96!  

Роботи за прозорци – какви преимущества ще ви донесат?

Как да изберете подходящите роботи за прозорци?

Защо да закупите роботи за прозорци от Дедал?

Роботи за прозорци 1
Роботи за прозорци - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки