Свържете се с наш консултант:
0886 73 77 19 / 032 966 788

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Косачки

Косачки

С помощта на косачка робот досадното косене и събиране на трева ще отпадне от вашите задължения. Изберете роботизирана косачка за вашия двор или градина.
Косачки Изображение

С помощта на роботите косачки досадното косене и събиране на трева ще отпадне от вашето задължение. 

Финото мулчиране на тревата по време на косене я прави по-гъста и по-добре подхранена. 

Какви са преимуществата от притежанието на косачка робот?  

Закупуването на косачка робот е чудесно решение, когато притежавате двор или градина, които трябва да се поддържат редовно. В това се убеждават все повече потребители напоследък! Макар и в началото към този тип продукти да се подхождаше с известно недоверие, повишаващата се информираност на потребителите през последните години обърна тенденцията. Истината е, че притежанието на косачка робот ще ви донесе множество ползи и преимущества и ще ви осигури безотпадно и екологично косене на вашата морава. Ето основните сред тях:  

Косачка робот 1
   Косачка робот за вашия двор или градина
  1. Косачка робот: Спестяване на време и усилия - няма как да не започнем с това, че притежанието на косачка робот ще ви спести значително количество време и усилия. Редовната поддръжка на градината си е занимание, за което човек невинаги намира достатъчно време, особено ако е на постоянна работа или трябва да прекара няколко изморителни часа в горещото време, за да приведе градината си в приличен вид. Отделно от това, ако имате някакви хронични физически проблеми, положението става още по-сложно. Препоръчваме ви да си закупите качествена косачка робот, която ще направи грижите за градината ви по-леки и безпроблемни от всякога, и ще ви позволи през уикенда наистина да си почивате и да релаксирате пълноценно, докато се наслаждавате на перфектно окосената си морава!
  2. Косачка робот: Ефективни резултати от работата – и като споменахме перфектната поддръжка на двора или градината, не трябва да имате никакви основания да се съмнявате, че вашата косачка робот ще ви донесе ефективни резултати по отношение на този аспект. Нещо повече – дворът или градината ви дори ще бъдат в значително по-добро състояние, отколкото при работа с традиционните косачки. Надеждната косачка робот е способна да реже тревата на фини части, които се разпръскват по площта, за да могат хранителните вещества да се върнат обратно в почвата. Ежедневното използване на косачка робот води до поддържане на постоянна височина на тревата, както и до постепенно намаляване на наличието на мъхове и плевели, и подобряване на състоянието й чрез постоянно „мулчиране“. Ако използвате редовно своята косачка робот, несъмнено ще си осигурите желания изглед на пространството около дома. А и целият процес ще бъде извършен незабележимо, почти безшумно и по всяко време на денонощието, без дори да се налага да събирате и изхвърляте окосената трева!
  3. Косачка робот: Гарантиране на здравето и сигурността ви – традиционните косачки и особено по-старите модели такива не са достатъчно безопасни. Ако не работите достатъчно внимателно с тях, можете да си причините много неприятни контузии. За хората, страдащи от различни алергии, пък косенето на тревата е възможно да се превърне в истинско мъчение през определени периоди от годината. Притежанието на косачка робот ще ви гарантира перфектното поддържане на двора, без да е налице някакъв риск за вашето здраве и без да трябва да преминавате през неприятни за вас симптоми като хрема, сълзене на очите и т.н.
  4. Косачка робот: Лесна поддръжка – една косачка робот не изисква кой знае каква поддръжка. Просто трябва да намерите подходящо място за зарядната й база, докъдето тя автоматично ще се прибира, след като е приключила с косенето. Можете да зададете седмичен график, съгласно който вашата косачка робот ще изпълнява функциите си. Имайте предвид, че теренът, който ще се коси еднократно, трябва да бъде ограден с ограничителен кабел, спрямо който вашата косачка робот ще се ориентира къде да коси. Цветни лехи, острови, басейни и определени пътеки и други препятствия, до които вашата косачка робот не трябва да има достъп, също трябва да бъдат ограничени чрез полагането на кабел. Препоръчваме ви периодично да почиствате корпуса, долната част и колелата на вашата косачка робот от полепнала трева, за да й осигурите максимално дълъг живот, както и перфектни резултати при работа.  

Полезни съвети относно избора на косачка робот  

Продължаваме с няколко полезни съвета относно избора на косачка робот. Полезни съвети, които ще ви помогнат да подберете наистина най-подходящата косачка робот за своите нужди и изисквания, както и за характеристиките на двора си. Вижте кои аспекти е добре да вземете под внимание:  

Косачка робот 2
     Косачка робот - полезни съвети при избора
  • косачка робот: предназначение - на първо място трябва да сте наясно за какъв точно тип двор или градина е предназначена дадена косачка робот. Проверете за каква площ е предназначена косачката, с какъв наклон може да се справи, с какви сензори разполага (за дъжд, сблъсък и други), има ли мобилно приложение, защита от кражба и други основни параметри.
  • косачка робот: технически характеристики – не пропускайте да прегледате и останалите съществени технически характеристики на набелязания от вас модел косачка робот. В това число номинална мощност, скорост на въртене на ножовете, ниво на шума и т.н. Всеки от споменатите показатели е от значение за ефективността от работата на въпросната косачка робот, както и за вашия личен комфорт при употребата й.
  • косачка робот: цена – няма как да не вземете предвид и цената при покупка на косачка робот. Важно е да не се залита в крайности по отношение на този аспект. Разбира се, трябва да следите за това търговецът да ви предлага  достатъчно конкурентни цени за косачка робот и да не се стреми към прекалено големи надценки. Но все пак имайте предвид, че уредите от тази категория са иновативни и високотехнологични. Съответно няма как да бъдат чак толкова евтини, освен ако не са с качество, по-ниско от посоченото в описанието.   

 Защо да закупите косачка робот от Дедал?  

Дедал Къмпани ООД от 2015-та година се занимава с търговия с различни видове роботи за дома и градината, като се стремим да предложим на нашите клиенти максимално добри продукти на конкурентни цени. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите косачка робот именно от нас:  

Косачка робот 3
                 Косачка робот от Дедал

Косачка робот от Дедал: Оптимално съотношение между качество и цена -  предлагаме ви оптимално съотношение между качество и цена на продуктите от категория „Косачка робот“. Работим с водещи и реномирани производители, които са доказали, че не правят никакви компромиси със своите производствени стандарти. В същото време се стремим да предлагаме уредите на достатъчно конкурентни цени, така че широк кръг от потребители да могат да си ги закупят.  

Косачка робот от Дедал: Солидни гаранции – всички наши модели косачка робот разполагат с гаранция от 2 години. Предлагаме пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване в сервизния ни център в Пловдив.  

Косачка робот от Дедал: Бърза доставка – разполагаме с наличности от всеки един модел косачка робот, така че няма защо да се притеснявате за времето за доставка. Уредът ще пристигне при вас в рамките на 2-3 работни дни.  

При нужда от професионална консултация или повече информация относно даден модел косачка робот, не се колебайте да се свържете с екипа на Дедал! 

Какви са преимуществата от притежанието на косачка робот?

Полезни съвети относно избора на косачка робот

Защо да закупите косачка робот от Дедал?

Косачка робот 1
Косачка робот - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки