Свържете се с наш консултант:
0886 73 77 19 / 032 966 788

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Max квадратура (кв.м)
11 - 96
CADR (Max обем филтриран въздух за час)
90 - 800
Филтри
Йонизатор
Озонатор
UV лампа
Овлажнител
WiFi и мобилно приложение
Дистанц. управление
Таймер
Автоматичен режим
Нощен режим
Брой степени на филтрация
3 - 8
Бутон за детски контрол
Индикатор за смяна на филтри
Отчитане на нивото на замърсяване (PM2.5)

Въздухопречистватели за дома и офиса

Овлажнител и стерилизатор за въздух BREEZE
ПРОМО
- 20,00 лв.
Oberon 220 HYBRID (до 40 м2) - Пречиствател и овлажнител на въздух
ПРОМО
- 40,00 лв.
Oberon 320 WiFi (до 40-60 м2) - Пречиствател за въздух-Copy
ПРОМО
- 70,00 лв.
Oberon 350 WiFi (до 45-65 м2) - Въздухопречиствател
ПРОМО
- 50,00 лв.
OBERON 520 WiFi (до 62 м2) - Пречиствател за въздух - черен
ПРОМО
- 50,00 лв.
Пречиствател за въздух Oberon 800 WiFi, дизайн В (до 96 м2)
ПРОМО
- 100,00 лв.

Въздухопречистватели за дома и офиса

Въздухопречистватели с многостепенна филтрация на въздуха, UV лампа, йонизатор, озонатор, овлажнител, WiFi. Висококачествени уреди за пречистване на въздух.
Въздухопречистватели за дома и офиса Изображение

Пречистватели на въздух с многостепенна филтрация на въздуха, модели с UV лампа, йонизатор, озонатор, овлажнител, WiFi и други допълнителни функции. Основната линия въздухопречистватели, която Ви представяме е Attractive Oberon, която обхваща висококачествени уреди за пречистване на въздуха с голям набор от функции, предназначени за помещения с различна квадратура!

Въздухопречистватели – какво представляват?  

Въздухопречиствателите са уреди, които служат за пречистване и повишаване качеството на въздуха в затворените пространства. Те се използват широко както в домашните пространства, така и в офисите и бизнес сградите. Сред главните им функции са премахването от въздуха на вируси и вредни микроорганизми, така че да бъдат неутрализирани потенциалните заплахи за здравето на човека, ограничаването на нежеланите миризми и противодействието на процесите по разпространение на прах и мръсотия в помещението. В следващите редове ще поговорим малко повече за това кои са основните видове въздухопречистватели. Освен това ще разберете защо закупуването на  въздухопречистватели от Дедал е най-изгодната опция за вас на пазара.  

Въздухопречистватели 1
Въздухопречистватели - видове и начини на употреба

Въздухопречистватели – видове и употреба  

Можем да споменем два основни вида въздухопречистватели, които се използват широко към настоящия момент. От една страна това са въздухопречистватели, които могат да се използват в дома и офиса, а от друга – въздухопречистватели, предназначени за личното превозно средство. Нека да разгледаме поотделно споменатите две разновидности въздухопречистватели:  

Въздухопречистватели за дома и офиса -  логично е уреди за пречистване и повишаване качеството на въздуха да ни трябват най-вече в помещенията и затворените пространства, в които прекарваме най-голяма част от своето ежедневие. А това са именно домашното пространство и работното място. В нашия онлайн магазини ви предлагаме висококачествени въздухопречистватели за дома и офиса, които напълно ще променят обитаваната от вас ежедневна среда. Става въпрос за уреди с многостепенна филтрация на въздуха, UV лампа, йонизатор, озонатор, овлажнител, контрол чрез мобилно приложение и редица други екстри. Благодарение на тях заобикалящата ви среда ще бъде значително по-здравословна, комфортна и приятна.  

Въздухопречистватели за автомобили – в редица случаи домът и офисът съвсем не изчерпват затворените пространства, които обитаваме в своето ежедневие. Това се отнася в особена степен за хората, на които им се налага да пътуват поне по 1-2 часа на ден с личното превозно средство. За тях можем да кажем, че е от значение и какъв въздух дишат във въпросното превозно средство. Точно поради тази причина предлагаме качествени и надеждни въздухопречистватели за автомобили. Въздухопречистватели с йонизация, филтрация и още екстри, които ще направят постоянните ви пътувания доста по-леки, приятни и неусетно минаващи.   

Преимуществата на въздухопречистватели Attractive Oberon  

Предлагаме ви първокласните въздухопречистватели от линията Attractive Oberon. Уреди, които във времето са доказали, че са наистина ефективни и носят желаните резултати по отношение подобряването на качеството на въздуха. Ето основните преимущества, с които въздухопречистватели Attractive Oberon разполагат:  

Въздухопречистватели 2
Въздухопречистватели Attractive Oberon
  • преимуществата на въздухопречистватели Attractive Oberon: (7) многостепенни почистващи системи – въздухопречиствателите Attractive Oberon притежават многостепенни почистващи системи, за да се гарантира максималната ефективност от работата им. Тези пречистващи системи се състоят от различни видове филтри, всеки от които има определено предназначение при филтрирането на въздуха - НЕРА филтър, карбонов филтър, мрежест филтър, антибактериален филтър, филтър за катализа, йонизатор, озонатор, както и стерилизираща UVC лампа. Преминавайки през всички споменати елементи, въздухът напълно се пречиства от вредните микроорганизми и е с най-високо качество.
  • преимуществата на въздухопречистватели Attractive Oberon: множество допълнителни функции - част от уредите от каталога на Attractive Oberon също така разполагат с множество допълнителни характеристики и функции, които ще спомогнат за повишаване на вашето ежедневно  спокойствие и комфорт. Като примери за такива характеристики и функции бихме могли да дадем интелигентните автоматични режими, контролиращи скоростта на пречистване спрямо степента на замърсяване на въздуха, сензорите за фини прахови частици, бутон за детски контрол, както и индикаторите, показващи кога е необходимо да се направи смяна на филтъра.
  • преимуществата на въздухопречистватели Attractive Oberon: възможност за дистанционно управление – повечето от въздухопречиствателите Attractive Oberon могат да бъдат командвани и с дистанционно управление. За част от тях е възможно и управление чрез мобилния ви телефон благодарение на предвидената функция за WiFi връзка. Благодарение на въпросната функция ще имате на разположение опция за следене работата на уреда и управление на процеса на пречистване посредством вашия телефон, независимо къде точно се намирате към конкретния момент.
  • преимуществата на въздухопречистватели Attractive Oberon: солидни гаранции – всички въздухопречистватели от каталога на Attractive Oberon разполагат с 2-годишни гаранции. Гаранции, които са още едно доказателство за тяхното качество и надеждност. Гаранции, които ще ви дадат увереност, че в замяна на направената инвестиция бихте получили въздухопречистватели, които ще ви вършат работа за дълъг период от време.  

Защо да закупите въздухопречистватели от Дедал?   

Дедал Къмпани ООД е фирма, занимаваща се с търговия с уреди и консумативи за дома и офиса. Ние ви предлагаме всичко необходимо, за да си гарантирате оптимална жизнена среда в своето ежедневие. Част от богатата ни и разнообразна продуктова гама са и уредите от категория „Въздухопречистватели“. Вижте защо да се доверите именно на нас, когато се нуждаете от такъв тип уред:  

Въздухопречистватели 3
Въздухопречистватели - купете при нас!

Покупка на въздухопречистватели от Дедал: Най-високо качество -  пазарувайки от магазина на Дедал, можете да бъдете сигурни, че ще попаднете само и единствено на въздухопречистватели от най-високо качество. Ние предлагаме най-добрите и актуални модели уреди от реномираната линия Attractive Oberon. Тези уреди ще осигурят надеждното пречистване на въздуха в дома и офиса ви, и ще дадат своя принос за здравето и добрата ви кондиция.  

Покупка на въздухопречистватели от Дедал: Конкурентни цени – в същото време се стараем да предлагаме въздухопречистватели на цени, които са достатъчно конкурентни за българския пазар и биха позволили на максимално широм кръг от потребители да направят подобна инвестиция в своето здраве и комфорт. В онлайн магазина на Дедал определено ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Въздухопречистватели“.    

Покупка на въздухопречистватели от Дедал: Бързи доставки – важно е да отбележим, че разполагаме с наличности на склад от всички предлагани в онлайн магазина ни модели въздухопречистватели. Което ни дава възможност при направена поръчка от страна на клиента да осигурим доставка до посочения адрес в най-кратки срокове. Въпросната доставка обикновено се извършва в рамките на 1-2 работни дни. 

Покупка на въздухопречистватели от Дедал: Професионална консултация – екипът на Дедал е добре запознат с функциите и характеристиките на всички налични в онлайн магазина ни продукти. Така че ако имате нужда от професионална консултация относно избора на въздухопречистватели, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96!  

Въздухопречистватели – какво представляват?

Въздухопречистватели – видове и употреба

Преимуществата на въздухопречистватели Attractive Oberon

Защо да закупите въздухопречистватели от Дедал?

Въздухопречистватели 1
Въздухопречистватели - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки