Забравена парола

ЗА НАС

Фирма Дедал започва своята дейност през 1994 година като магазин за офисни консумативи в центъра на град Пловдив.

С течение на времето фирмата започва да се занимава и с услуги като копиране, ламиниране, рекламни и други довършителни услуги. От 2003-та година основна дейност на фирма Дедал е и внос и търговия с офисни и професионални машини за следпечатна обработка, консумативи за ламиниране, подвързване, термопреси, изделия за сублимация, режещи плотери и други. От 2015-та година фирмата разширява дейността си като добавя в асортимента си и почистващи роботи - роботизирани прахосмукачки и други машини за почистване.

Основна цел на фирмата е да предложи на клиентите си най-добрите оферти, качествено обслужване и бързи доставки.

В момента разполагаме с изложбен център  в гр. Пловдив, търговска база Филипополис на ул. "Брезовско шосе" 145 , където на над 1300 кв.м. и 3 нива ще откриете нашия нов шоурум с паркоместа, склад и сервизен център, електрокар за товарене, удобен подход от автомагистрала Тракия и др., да получите професионален съвет и консултация, сервизно обслужване или просто да споделим ИДЕИ! Повече информация и карта с новия ни обект може да откриете: ТУК. Също така разполагаме с офис за услуги в гр. Пловдив, ул. Банкова 1 (пресечка на централната пешеходна улица).

Разполагаме и със сервизен екип за гаранционно и извънгаранционно обслужване на машините, които предлагаме. Адресът на сервизния ни център е в гр. Пловдив на ул."Брезовско шосе" 145. Възможно е да заявите и посещение на сервизен техник, когато имаме пътуване по маршрутите с фиксиран ден за доставка, а така също и индивидуално посещение.

Ако и Вие желаете да или вече търгувате с продуктите, които предлагаме, моля изпратете запитване на e-mail: boris@dedalbg.com със заглавие "DILAR"  и ние ще се свържем с Вас за да Ви предложим възможно най-добрите ни дилърски условия.

Оставаме на разположение за въпроси и коментари!
Екипът на ДЕДАЛ КЪМПАНИ ООД

 

.

WebShop System