Свържете се с наш консултант:
0886 73 77 19 / 032 966 788

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

ПРАХОСМУКАЧКИ РОБОТИ

Прахосмукачка робот с автоматична станция Xiaomi Lydsto W2
НОВ
AMIGO (IseeLife) - Робот прахосмукачка (сив цвят)
(5.0)
от 299,00 лв.
Не е наличен
DIBEA GT-200 - Робот прахосмукачка
ПРОМО
- 20,00 лв.
(5.0)
279,00 лв.299,00 лв.
OSKAR - Робот прахосмукачка
(5.0)
от 439,00 лв.
OBERON - Робот прахосмукачка
(5.0)
от 429,00 лв.
Не е наличен

ПРАХОСМУКАЧКИ РОБОТИ

Прахосмукачки робот с 2 години гаранция за сухо и мокро почистване. Опция за закупуване на лизинг и професионална консултация. Собствен сервиз.
ПРАХОСМУКАЧКИ РОБОТИ Изображение

Предлагаме Ви голямо разнообразие от прахосмукачки роботи, мобилно приложение, лазерна навигация и други екстри с марки MAGNUM, XIAOMI LYDSTO, TECBOT, NEABOT, ROBOROCK, MAMIBOT и други! Можете да се свържете с Нас за професионална консултация относно моделите роботи прахосмукачки - 0886 737 719, 032 966 788!

Прахосмукачки робот – по какъв начин те ще променят вашето ежедневие?  

Прахосмукачките робот са иновативни уреди, които намират все по-широко приложение в съвременните домове. Те не само притежават редица предимства пред традиционните прахосмукачки, но и са способни напълно да променят живота и ежедневието на човека. В това ще се убедите сами, ако си вземете подходящия за вашите нужди продукт от категория „Прахосмукачки роботи“. По-надолу ще ви разкажем накратко как точно притежанието на прахосмукачка робот прави ежедневието на хората значително по-леко, комфортно и приятно.   

Прахосмукачки робот 1
Прахосмукачки робот - улесняват домакинските задължения

Прахосмукачки робот: Повече спестено време -  времето е от голямо значение за работещите хора. В изпълненото с ангажименти ежедневие често уикендът е единствената възможност да видим своите близки и да се насладим на безценни моменти с тях. Разбира се, ако въпросният уикенд не бъде прекаран в чистене, бърсане на прах, готвене и т.н. Съвременните модели прахосмукачки роботи биха могли да ви спестят значително количество време. Време, което ще имате възможност да използвате, за да обърнете внимание на своето семейство, да излезете на приятна разходка и да се видите със старите приятели. Все неща, които ще ви доставят радост и ще ви заредят с положителна енергия за новата седмица.  

Прахосмукачки робот: По-малко физическо натоварване – освен за възрастните хора и хората с различни физически проблеми, можем да кажем, че това е важно и за почти всеки работещ човек. Физическото и психологическото натоварване в рамките на работното ежедневие са напълно достатъчни и със сигурност не ви трябва допълнително такова у дома. Ако вече ви е омръзнало вместо да си почивате, ежедневно да се занимавате с досадното и изтощително чистене на къщата, апартамента или офиса, закупуването на прахосмукачка робот е вярното решение. От вас се изисква само да намерите подходящо място за робота и да следвате инструкциите в упътването, след което вашата прахосмукачка робот ще ви замести напълно в изпълнението на тази домакинска дейност.  

Прахосмукачки робот: По-чиста среда – противно на съмненията по отношение на ефективността от употребата на прахосмукачки робот, тези уреди действително биха могли да ви помогнат да живеете в по-чиста и здравословна среда. Високотехнологичните модели прахосмукачки робот разполагат с лазарен сензор, чрез който определят точното положение на всички предмети и препятствия, чертаят прецизна карта и разполагат с мобилно приложение, чрез което можете да управлявате напълно процеса на почистване.  

Полезна информация при покупката на прахосмукачки робот  

При покупката на прахосмукачка робот трябва да си гарантирате, че ще получите уред с необходимото качество и ефективност. Уред, който отговаря на вашите нужди и изисквания, както и на характеристиките на дома ви. Така че когато оглеждате дадени модели прахосмукачки робот, обърнете специално внимание на показатели като всмукателна мощност, вид на навигационната ситема, наличие на дистанционно и/или мобилно приложение, брой на страничните четки, наличие на централна четка и т.н. Тези показатели са от ключово значение за това дали съответните модели прахосмукачки робот ще ви донесат желаните резултати.  

Прахосмукачки робот 2
Прахосмукачки робот - полезна информация при покупка

Освен това е добре да търсите модели прахосмукачки робот, предлагащи ви допълнителни функции и екстри, които биха улеснили максимално вашето ежедневие. Като примери за такива допълнителни функции и екстри на прахосмукачки робот бихме посочили наличието на сухо и мокро почистване, мобилно приложение с голям набор от функции, автоматично презареждане. Наличието на тези функции и екстри ще ви помогне доста в използването на вашите нови прахосмукачки робот и ще ви позволи да подредите деня си така, както е най-удобно за вас.  

Способността на търговеца да ви предложи изгодни условия по отношение на самата покупка на прахосмукачки робот също е от значение. Важно е цената да бъде достатъчно конкурентна, но все пак не забравяйте, че става въпрос за качествени и иновативни уреди, така че едва ли бихте могли да очаквате да е много ниска. Надеждни са тези търговци, които предлагат солидни гаранции за своите прахосмукачки робот. Гаранции от поне 2 години, които са доказателство, че съответните прахосмукачки робот наистина отговарят на най-високите стандарти в сферата и ще ви вършат работа за достатъчно дълъг период от време.  

Защо да закупите прахосмукачки робот от Дедал?  

От 2015-та година ние добавихме към портфолиото си и търговията с прахосмукачки робот, пречистватели за въздух и други почистващи роботи. Специализираната ни онлайн платформа за прахосмукачки робот dedal-robot.com предлага всичко, което е необходимо за поддържане на перфектната чистота в къщата, апартамента или офиса. Ето няколко основателни причини да закупите прахосмукачки робот именно от нас: 

 Прахосмукачки робот от Дедал: Най-високо качество – предлагаме ви само и единствено прахосмукачки робот от най-високо качество. Официален вносител за България сме на първокласните уреди от моделите Magnum, Amigo, Oskar и Oberon. Уреди с изключително богат набор от функционалности, които напълно ще ви удовлетворят и ще отговорят на вашите изисквания.  

Прахосмукачки робот 3
Прахосмукачки робот от Дедал

Прахосмукачки робот от Дедал: Конкурентни цени – цените на нашите прахосмукачки робот са достатъчно конкурентни, особено предвид тяхното качество и ефективност. Освен това в онлайн магазина ни периодично се предлагат определени артикули от тази категория на промоционални цени. Съветваме ви да следите тези промоции, за да можете да си купите желаните модели прахосмукачки робот при възможно най-изгодни за вас финансови условия.  

Прахосмукачки робот от Дедал: Гаранционно и извънгаранционно обслужване -  всички модели прахосмукачки робот, налични при нас, са с гаранция от 2 години. Предлагаме пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване на съответните уреди. При възникнал проблем можете да ги донесете в сервизния ни център в Пловдив или в сервизните ни депа в София, Варна и Стара Загора. Поддържаме постоянна наличност на консумативи и резервни части за предлаганите от Нас прахосмукачки роботи.  

Прахосмукачки робот от Дедал: Бързи доставки – разполагаме на склад с наличности от всеки един модел прахосмукачки робот. Това ни позволява да осигуряваме максимално бързи доставки на клиентите си. Можете да очаквате поръчаните от вас прахосмукачки робот в рамките на 1-2 работни дни.  

Ако имате нужда от професионална консултация или повече информация за характеристиките и функциите на дадени модели прахосмукачки робот, не се колебайте да се свържете с екипа на Дедал на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96!  

Прахосмукачки робот – по какъв начин те ще променят вашето ежедневие?

Полезна информация при покупката на прахосмукачки робот

Защо да закупите прахосмукачки робот от Дедал?

Прахосмукачки роботи 1
Прахосмукачки роботи - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки