Свържете се с наш консултант:
0886 73 77 19 / 0885 89 89 75

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Почистване на прозорци

Таблетки за роботи за прозорци
НОВ
(0.0)
14,90 лв.
Очаквана доставка
Luna 100+ - Акумулаторна стъклочистачка (бял цвят)
ПРОМО
- 10,00 лв.
Luna 200 - Акумулаторна стъклочистачка
(4.0)
79,00 лв.
Не е наличен
Робот за почистване на прозорци Xiaomi HUTT C6 (със спрей функция)-Copy
ПРОМО
- 30,00 лв.

Почистване на прозорци

Уреди за почистване на прозорци - роботи и акумулаторни стъклочистачки с марки Mamibot, Winbot. 2 години гаранция. Директен вносител. Лизинг. Бърза доставка.
Почистване на прозорци Изображение

Предлагаме Ви акумулаторни стъклочистачки и роботи за почистване на прозорци с марките Spider Spray, Xiaomi Hutt, Mamibot, Attractive, Glassbot, Wibot и други.

Каква е целта на категорията ни „Уреди за почистване на прозорци“?  

В нашия онлайн магазин dedal-robot.com сме обособили в отделна категория „Почистване на прозорци“ уредите, които са необходими на съвременните домакинства, за бързо, лесно и ефективно почистване на прозорците. С нашите уреди за почистване на прозорци желаем да помогнем на клиентите си в следните аспекти:  

Уреди за почистване на прозорци 1
Уреди за почистване на прозорци за ефективно почистване
  1. Уреди за почистване на прозорци: Почистване на прозорците по-бързо и лесно – или казано с други думи, дейността по почистване на прозорци да коства по-малко време и усилия. Това е особено важно за хората, чиито графици са доста натоварени и трудно намират време дори за най-близките си. Както и за хората с физически проблеми, за които стандартният метод за бърсане на прозорци би бил истинско мъчение. С нашите уреди за почистване на прозорци ще забравите напълно за трудното и отнемащо целия ви уикенд излъскване на всички прозорци в дома ви. Подбрали сме първокласни уреди за почистване на прозорци, които почти напълно ще ви отменят в извършването на тази дейност и ще ви позволят просто да се наслаждавате на свободното си време.
  2. Уреди за почистване на прозорци: По-ефективно почистване на прозорците – нашите уреди за почистване на прозорци също така ще ви гарантират високо ниво на чистота и блясък на стъклата. Тези уреди за почистване на прозорци са снабдени със специални функции и сензори, които позволяват постигането на желаните резултати от дейността. Ако ги използвате редовно, няма да позволите натрупването на прах и мръсотия, а стъклата винаги ще изглеждат в напълно безупречен вид.
  3. Уреди за почистване на прозорци: Почистване на прозорците при гарантиране на личната сигурност – аспектът, свързан с личната сигурност на човека, не бива да се забравя, когато става въпрос за бърсане на прозорци. Често за достигане до най-далечните части от външната част на стъклото се налага да се провесваме от прозореца. Това може да бъде доста опасно, особено за хората, които имат световъртеж или цялостни проблеми с пазенето на равновесие. Закупувайки подходящите уреди за почистване на прозорци от онлайн магазина ни, вие ще избегнете подобни ситуации и ще премахнете потенциалните рискове за своето здраве и сигурност.  

Уреди за почистване на прозорци – какви точно продукти влизат в категорията?  

Нека да изясним какви точно уреди влизат в категорията ни „Почистване на прозорци“. Това са на първо място иновативни роботи, които ще свършат цялата работа по почистването вместо вас; акумулаторни стъклочистачки, изключително удобни за употреба, както и широка гама от консумативи и резервни части, обособени в самостоятелна секция. Ето какво трябва да знаете за всяка една от споменатите групи уреди за почистване на прозорци:

Уреди за почистване на прозорци 2
Уреди за почистване на прозорци - акумулаторна стъклочистачка

Уреди за почистване на прозорци: Роботи за прозорци – част от категорията ни, представяща уреди за почистване на прозорци са първокласни роботи от марките Mamibot, Glassbot, Winbot и др. Те ще ви отменят почти напълно по отношение на дейността по почистване и поддръжка на вашите прозорци. Тези уреди за почистване на прозорци разполагат с редица допълнителни функционалности и характеристики, като например ефективни микрофибърни мопове, вакуумни системи за закрепване, защити срещу падане, мобилно приложение, автоматична спрей функция, както и удобни приспособления за захващане. Потребителите, закупили уреди за почистване на прозорци от този тип, бързо виждат колко по-леки и приятни биха могли да бъдат редовните домакински задължения.  

Уреди за почистване на прозорци: Акумулаторни стъклочистачки – акумулаторните стъклочистачки са по-евтин вариант, който също би улеснил дейността по поддръжка на вашите прозорци. Как точно се работи с тези уреди за почистване на прозорци? Нужно е да напръскате прозорците с вода и/или препарат, която да разнесете посредством подходящ моп (включен в окомплектовката на част от моделите). След това вземете акумулаторната стъклочистачка и бавно я придвижвате по височината на самото стъкло от горе надолу. Тя действа като прахосмукачка за мръсна вода и ще събере замърсената течност в своя контейнер, а вие ще се радвате на перфектно изчистени прозорци.  

Уреди за почистване на прозорци: Консумативи и резервни части -  предлагаме ви също така изключително богата гама от консумативи и резервни части за предлаганите от нас уреди за почистване на прозорци. В това число консумативи и резервни части за акумулаторни стъклочистачки, както и за всички видове роботи за прозорци, представени в нашия онлайн магазин.  

Защо да закупите уреди за почистване на прозорци от Дедал?    

От 2015 година насам Дедал Къмпани ООД се занимава с търговия с почистващи роботи и други полезни уреди за дома. Специализираната ни онлайн платформа dedal-robot.com е способна да ви предостави всички уреди за почистване на прозорци, от които имате нужда. Вижте защо да закупите уреди за почистване на прозорци именно от нас:  

Уреди за почистване на прозорци 3
Уреди за почистване на прозорци - роботи за прозорци

Уреди за почистване на прозорци от Дедал: Високо качество – предлагаме ви само и единствено уреди за почистване на прозорци от най-високо качество и с богата функционалност. Уреди за почистване на прозорци, които ще ви помогнат за по-бързата, лесна и ефективна поддръжка на вашите прозорци. Ние работим с водещи и реномирани производители, които са доказали, че не правят компромиси с качеството и характеристиките на своите уреди за почистване на прозорци.  

Уреди за почистване на прозорци от Дедал: Конкурентни цени -  цените на нашите уреди за почистване на прозорци са конкурентни и съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар. Нашата цел е да дадем възможност на максимално широк кръг от потребители да се сдобият с първокласни уреди за почистване на прозорци, които ще облекчат значително редовните им домакински задължения.  

Уреди за почистване на прозорци от Дедал: Гаранционно и извънгаранционно обслужване – всички наши уреди за почистване на прозорци се предлагат с 2-годишни гаранции. При възникнали въпроси или проблеми с уредите можете да се свържете с Нас и  да ви осигурим пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване в нашите сервизни центрове.  

Уреди за почистване на прозорци от Дедал: Бързи доставки -  обърнете внимание на това, че разполагаме на склад с наличности от всички предлагани в онлайн магазина ни уреди за почистване на прозорци. Това означава, че при направена поръчка сме в състояние да ви осигурим максимално бърза доставка в рамките на 1 или 2 работни дни. 

Уреди за почистване на прозорци от Професионална консултация -  при нужда от консултация относно избора на уреди за почистване на прозорци, не се притеснявайте да се свързвате с нас на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96!  

Каква е целта на категорията ни „Уреди за почистване на прозорци“?

Уреди за почистване на прозорци – какви точно продукти влизат в категорията?

Защо да закупите уреди за почистване на прозорци от Дедал?

Уреди за почистване на прозорци 1
Уреди за почистване на прозорци - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки