Телефон: 0886 73 77 19
                
0885 89 89 75
E-mail: [email protected]

Уреди за пречистване на въздуха

Уреди за пречистване на въздуха – какви функции изпълняват?

Уредите за пречистване на въздуха стават все по-популярни през последните години. В тази категория влизат уреди за пречистване на въздуха като въздухопречистватели, влагоабсорбатори и най-различни консумативи, които спомагат за почистването и повишаването на качеството на въздуха в дома и офиса. От голямо значение е да направим всичко възможно, за да обитаваме максимално здравословна, комфортна и приятна среда в ежедневието си. И за това ще допринесат именно съвременните уреди за пречистване на въздуха. Ето точно какви функции изпълняват те:

Уреди за пречистване на въздуха 1
Уреди за пречистване на въздуха - функции
  • уреди за пречистване на въздуха: подобряване качеството на въздуха – най-важната функция на съвременните уреди за пречистване на въздуха е да повишат качеството на въздуха в дадено помещение или затворено пространство. Това става посредством ефективно пречистване на въздуха и премахване от него на алергени, вируси, бактерии и вредни микроорганизми. Можете да бъдете сигурни, че по този начин ще бъдат елиминирани редица потенциални рискове за здравето на вас и на вашите близки хора.
  • уреди за пречистване на въздуха: гарантиране на ежедневното спокойствие и комфорт – надеждните уреди за пречистване на въздуха са способни да гарантират ежедневното спокойствие и комфорт на човека. Това важи както за домашната среда, така и за работното място. Премахването на неприятните миризми, както и на всякакви алергени и потенциални дразнители от въздуха ще направи всяка стая или помещение значително по-приятни за обитаване. Последното е особено важно за хората, страдащи от алергии, които често имат проблеми със симптоми като хрема, сълзене на очите и т.н.
  • уреди за пречистване на въздуха: противодействие на процесите по събиране на прах и мръсотия – вашите уреди за пречистване на въздуха ще ви помогнат и по отношение на редовното почистване и поддръжка на съответното помещение или затворено пространство. Те успешно противодействат на процесите по събиране на прах и мръсотия по пода, мебелите, стените и други части от интериора. След поставянето на уреди за пречистване на въздуха не само атмосферата ще бъде по-комфортна и приятна, но и самото помещение ще изглежда по-чисто и светещо.

Какви типове уреди за пречистване на въздуха ви предлагаме?

В онлайн магазина dedal-robot.com се предлагат няколко основни типа уреди за пречистване на въздуха. Става въпрос за въздухопречистватели – такива за дома и офиса, както и за автомобила; влагоабсорбатори и допълнителни консумативи. Вижте какво трябва да знаете накратко за споменатите групи уреди за пречистване на въздуха:

Уреди за пречистване на въздуха 2
Уреди за пречистване на въздуха - за автомобили

Типове уреди за пречистване на въздуха: Въздухопречистватели за дома и офиса – това е първата група уреди за пречистване на въздуха, на които ще се спрем, поради голямото им значение за ежедневието на човека. Тези уреди за пречистване на въздуха спомагат да се постигне оптималната жизнена среда в домашното и в работното пространство. При нас ще откриете уреди за пречистване на въздуха с многостепенна филтрация на въздуха, голяма част от които включват и допълнителни функции като UV лампа, йонизатор, озонатор, овлажнител и  управление чрез мобилно приложение. Уреди за пречистване на въздуха, отличаващи се с най-високо качество и огромен набор от функции, които са предназначени за помещения с различна квадратура.

Типове уреди за пречистване на въздуха: Въздухопречистватели за автомобили – хората, на които им се налага всеки ден да пътуват продължително с личното си превозно средство, съвсем естествено имат нужда и от въздухопречистватели за автомобили. В крайна сметка здравословната среда трябва да бъде факт на всяко едно място, в което обичайно прекарваме значителен период от време, нали? Предлагаме ви уреди за пречистване на въздуха за автомобили с йонизация, филтрация и разнообразни други екстри, които ще гарантират спокойните ви и приятни пътувания.

Типове уреди за пречистване на въздуха: Влагоабсорбатори – част от влагоабсорбаторите също попадат в нашата категория „Уреди за пречистване на въздуха“. И те имат доста голямо значение за гарантирането на качеството на въздуха в дадено помещение или затворено пространство, както и на оптималната среда за обитателите. Предлагаме ви надеждни и ефективни влагоабсорбатори, посредством които ще можете да осъществявате прецизен контрол на влажността във вашата ежедневна среда.

Типове уреди за пречистване на въздуха: Консумативи – в категорията, включваща уреди за пречистване на въздуха, сме добавили и консумативи, които са способни да ви помогнат в поддържането на винаги здравословна среда в дома или офиса, както и да ви донесат някои допълнителни преимущества по отношение на въздуха и атмосферата. Сред въпросните консумативи са резервни филтри за въздухопречистватели, ароматизатори, заменящи нежеланите миризми с приятни аромати и т.н.

Защо да закупите уреди за пречистване на въздуха от Дедал?

Дедал Къмпани ООД е компания, специализирана в предлагането на разнообразни уреди и консумативи за дома и офиса. Част от богатата ни и разнообразна продуктова гама са първокласните уреди за пречистване на въздуха. По-надолу ще ви дадем няколко основателни причини да се доверите именно на нас при нужда от уреди за пречистване на въздуха:

Уреди за пречистване на въздуха 3
Уреди за пречистване на въздуха - консумативи

Уреди за пречистване на въздуха от Дедал: Най-високо качество -  предлагаме ви само и единствено уреди за пречистване на въздуха от най-високо качество. Уреди за пречистване на въздуха, които ще ви донесат желаните резултати по отношение на ежедневната ви среда както в домашното пространство, така и в автомобила и в офиса. Уреди за пречистване на въздуха, които ще дадат своя принос за добрата ви кондиция и здраве в дългосрочен план.

Уреди за пречистване на въздуха от Дедал: Конкурентни цени – освен високо качество, се стараем да гарантираме и конкурентни цени за предлаганите уреди за пречистване на въздуха. Цени, които са съобразени с особеностите на българския пазар и с финансовите възможности на потребителите и бизнеса. Можете да бъдете сигурни, че в онлайн магазина ни ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Уреди за пречистване на въздуха“. 

Уреди за пречистване на въздуха от Дедал: Солидни гаранции – въздухопречиствателите и влагоабсорбаторите ни вървят със солидни гаранции. Гаранции, които са още едно доказателство за качеството и надеждността на тези уреди. Те ще ви дадат сигурност по отношение на това, че наистина ще можете да използвате закупените продукти за дълъг период от време.

Уреди за пречистване на въздуха от Дедал: Бързи доставки – разполагаме с наличности на склад от всички предлагани в онлайн магазина ни уреди за пречистване на въздуха. Това ни дава възможност да реагираме веднага при направена поръчка и да извършим доставката в най-кратки срокове. Желаните уреди за пречистване на въздуха ще пристигнат на посочения от вас адрес в рамките на 1-2 работни дни.  

Ако имате нужда от професионална консултация или повече информация за характеристиките и функциите на дадени модели уреди за пречистване на въздуха, не се колебайте да се свържете с екипа на Дедал на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96!  

Уреди за пречистване на въздуха – какви функции изпълняват?

Какви типове уреди за пречистване на въздуха ви предлагаме?

Защо да закупите уреди за пречистване на въздуха от Дедал?

Уреди за пречистване на въздуха 1
Уреди за пречистване на въздуха - Разгледайте при нас!
Пречиствател за въздух Oberon 180 (до 25 м2)
ПРОМО
- 30,00 лв.
2 години гаранция в България, упътване на български език! Почувствайте чистотата на всяка глътка въздух! ...
219,00 лв.249,00 лв.
Oberon 220 HYBRID (до 40 м2) - Въздухопречиствател и овлажнител на въздух
2 години гаранция в България, упътване на български език! Почувствайте чистотата на всяка глътка въздух! Със стилен ...
396,00 лв.
Не е наличен
Пречиствател за въздух Oberon 320 WiFi (до 40-60 м2)
ПРОМО
- 60,00 лв.
2 години гаранция в България, упътване на български език! Почувствайте чистотата на всяка глътка въздух! Със стилен ...
379,00 лв.439,00 лв.
Пречиствател за въздух Oberon 488 WiFi HYBRID (до 60 м2)
2 години гаранция в България, упътване на български език! Почувствайте чистотата на всяка глътка въздух! Със стилен ...
599,00 лв.
Не е наличен
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки