Телефон: 0886 737 719
                  0885 89 89 75
E-mail: [email protected]

Прахосмукачка робот с моп

Прахосмукачка робот с моп – същност и предназначение

Прахосмукачките робот с моп стават все по-популярни през последните години. И това не е никак случайно. От една страна, става въпрос за роботи, които заместват човека в процеса по почистване на къщата, апартамента или офиса. От друга, към стандартното приложение на тези уреди може да бъде включен контейнер за вода с моп, който да извърши и влажно забърсване на пода. Това ще ви позволи да осъществявате ефективно както сухо, така и мокро почистване на отделните помещения. В следващите редове ще се постараем да ви представим накратко цялата информация, която ви е необходима при покупка на прахосмукачка робот с моп.

Прахосмукачка робот с моп 1
Прахосмукачка робот с моп - спестява време и усилия

Прахосмукачка робот с моп – спестява време и усилия

Инвестирането в прахосмукачка робот с моп на първо място за вас ще означава спестяване на значително количество време и усилия, тъй като прахосмукачката робот с моп ще ви замести в дейностите по почистване. Всичко, което се изисква от вас, е да направите необходимите настройки и да заредите уреда с вода (препоръчваме да е дестилирана или пречистена вода без препарат и варовик, за да се избегне запушването на дюзите). След това уредът ще започне да чисти съответното помещение, а вие ще можете да излезете от дома си и да се отдадете на срещи с приятели и още любими занимания.

Прахосмукачка робот с моп – идеалната опция за хора с физически проблеми

Прахосмукачка робот с моп наистина е идеалната опция за хора с различни физически проблеми. Това са най-вече възрастните хора, както и хората, страдащи от хронични заболявания. За тях стандартните методи за чистене могат да бъдат огромен кошмар и мъчение. В случай, че и вие спадате сред споменатите потребителски групи, силно ви препоръчваме да си вземете прахосмукачка робот с моп. Благодарение на надеждната прахосмукачка робот с моп физическото натоварване, свързано с изпълнението на редовните ви домакински задължения, ще спадне значително. А това несъмнено ще се отрази добре на ежедневната ви кондиция и начина, по който се чувствате.

Прахосмукачка робот с моп – чисти наистина ефективно

Моделите прахосмукачка робот с моп от по-висок клас разполагат с опция за контрол на количеството вода, използвано за почистване, както и с мобилно приложение, през което ще можете да управлявате самия процес по почистването, независимо къде се намирате към конкретния момент. Най-високият клас прахосмукачки робот с моп притежават и лазерен сензор, който им позволява да определят точното местоположение на всички предмети и препятствия наоколо. Те чертаят прецизна карта и избират оптималната траектория, така че стаята или помещението да бъдат изчистени по възможно най-добрия начин. Модели като Magnum One Plus Ви дават и допълнителна опция за Y-образно движение при влажно забърсване за постигане на по-добри резултати.

Прахосмукачка робот с моп 2
Прахосмукачка робот с моп - сухо и мокро почистване

Прахосмукачка робот с моп – възможност за сухо и мокро почистване

Притежанието на прахосмукачка робот с моп в зависимост от модела ви дава възможност да редувате сухо и мокро почистване или те да бъдат извършени едновременно. Балансът между двата вида почистване е много важен, ако искате да се наслаждавате на комфортна, приятна и здравословна среда в дома си. Сухото почистване обикновено служи за най-общо обиране на праха, космите и мръсотията. За да бъде завършен процесът по почистване обаче, трябва да се направи и мокро почистване. Водата прави праха значително по-тежък и не му позволява да се разнесе наоколо. Така при чистене се обира всичкия прах и не остават следи от него по различните елементи на интериора. Съветваме ви да не пропускате мокрото почистване, особено ако сред членовете на домакинството ви има хора, които страдат от астма или друго алергично заболяване.

Прахосмукачка робот с моп – разнообразни предложения на пазара

С популяризирането на почистващите роботи в нашата страна на пазара вече могат да се открият разнообразни предложения за прахосмукачка робот с моп. Предложения за прахосмукачка робот с моп с различни характеристики и функционалности, допълнителни екстри, цени и т.н. Това означава, че имате възможност да закупите точно тази прахосмукачка робот с моп, която отговаря на нуждите и изискванията ви. Прахосмукачка робот с моп, която ще ви донесе желаните резултати по отношение на чистотата и хигиената в къщата или апартамента.

Защо да закупите прахосмукачка робот с моп от Дедал?

От 2015 година насам Дедал Къмпани ООД се занимава с търговия с почистващи роботи и други полезни уреди за дома. При нас ще откриете всичко, което ви е необходимо, за бързото, лесно и ефективно почистване на къщата или апартамента, включително прахосмукачка робот с моп. Ето няколко основателни причини да закупите прахосмукачка робот с моп именно от нас:

Прахосмукачка робот с моп 3
Прахосмукачка робот с моп - купете при нас!

Прахосмукачка робот с моп от Дедал: Разнообразие от модели – пазарувайки в нашия онлайн магазин dedal-robot.com, можете да бъдете сигурни, че ще откриете разнообразие от модели прахосмукачка робот с моп от различни ценови класове, отговарящи на Вашите нужди и финансови възможности. Ние работим с водещи и реномирани производители, които са доказали, че не правят компромиси с характеристиките на своите уреди и предоставят наистина най-доброто от категория продукти Прахосмукачка робот с моп на потребителя.

Прахосмукачка робот с моп от Дедал: Конкурентни цени – към високото качество на нашите модели прахосмукачка робот с моп прибавяме и конкурентни цени. Цени, които отговарят на особеностите и тенденциите на българския пазар, както и на финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. В нашия онлайн магазин ще откриете оптималното съотношение между качество и цена, когато става въпрос за категория продукти прахосмукачка робот с моп.   

Прахосмукачка робот с моп от Дедал: Солидни гаранции – всеки наш модел прахосмукачка робот с моп се предлага с 2-годишна гаранция. При възникнал проблем със закупената прахосмукачка робот с моп сме в състояние да предоставим пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване. За целта трябва да приемем съответния уред в сервизния ни център в Пловдив или пък в сервизните ни депа в София, Варна или Стара Загора, в зависимост от възникналия проблем.

Прахосмукачка робот с моп от Дедал: Бързи доставки – имаме наличности на склад от всеки един модел прахосмукачка робот с моп. Което ни позволява да отреагираме възможно най-бързо при направена поръчка от страна на клиента. Заявената прахосмукачка робот с моп ще пристигне при вас в рамките на 1 или 2 работни дни.

При нужда от професионална консултация във връзка с избора на прахосмукачка робот с моп, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96!

Прахосмукачка робот с моп – същност и предназначение

Прахосмукачка робот с моп – спестява време и усилия

Прахосмукачка робот с моп – идеалната опция за хора с физически проблеми

Прахосмукачка робот с моп – чисти наистина ефективно

Прахосмукачка робот с моп – възможност за сухо и мокро почистване

Прахосмукачка робот с моп – разнообразни предложения на пазара

Защо да закупите прахосмукачка робот с моп от Дедал?

Прахосмукачка робот с моп 1
Прахосмукачка робот с моп - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки