Телефон: 0886 73 77 19
                
0885 89 89 75
E-mail: [email protected]

Отстъпки

Уважаеми клиенти,

От 01.04.19 фирма Дедал Къмпани ООД стартира програма за лоялни клиенти чрез издаването на КАРТА ЗА ОТСТЪПКА:

 1. Вие ще получите КАРТА ЗА ОТСТЪПКА + “бонус-точка” при Вашата първа покупка на продукт на стойност над 250 лв.
 2. За всеки закупен продукт на стойност над 250 лв. ще получавате една “бонус-точка”.
 3. Картата Ви дава право да закупите всички продукти, предлагани на dedal-robot.com чрез онлайн покупка или от физическите ни магазини с ОТСТЪПКА. Размерът на отстъпката зависи от броя на “бонус-точки”-те, които имате получени към Вашата карта.
 4. КАРТАТА ЗА ОТСТЪПКА може да бъде използвана и от други лица, на които сте я предоставили.
 5. Следете и специалните ни предложения за притежателите на карта, обявявани периодично на сайта ни - безплатна доставка, специални цени в дните сряда-четвъртък и други специални оферти.

Отстъпки, които можете да използвате за всички продукти, предлагани на www.dedal-robot.com:

Брой “бонус-точки” в КАРТА ЗА ОТСТЪПКА

Отстъпка при следваща покупка на продукти от www.dedal-robot.com

Налична 1 точка (получена при издаване на картата)

5%

Налични 2 точки

7%

Налични 3 точки

9%

Налични 4 точки

11%

Налични 5 точки

13%

Налични 6 или повече точки

15%

Пояснения:

 1. Първата Ви “бонус-точка” ще бъде отпечатана във Вашата карта.
 2. Картата Ви за отстъпка е с уникален номер и първоначално ще бъде попълнена от наш служител с Вашето име, e-mail и данни за първата Ви покупка.
 3. Отстъпката се начислява от стандартната цена на продуктите. При покупка на продукт с промоционална цена над 250 лв. също ще получите “бонус-точка”. Отстъпката не се начислява от промоционалната цена (ако има такава). Ако картата Ви за отстъпка Ви дава право на по-голяма отстъпка отколкото промоционалната, Вие ще използвате винаги по-голямата отстъпка. Ако картата Ви за отстъпка Ви дава възможност за по-малка отстъпка от обявената промоционална цена, Вие можете да ползвате допълнително 2% отстъпка от промоционалната цена (важи от 14.07.21).
 4. За всяка покупка във физическите ни обекти наш служител ще попълни картата Ви с данните от настоящата покупка. При онлайн покупки ще Ви бъде изпратена “бонус-точка”, която Вие ще залепите в картата и ще попълните данни за покупката.
 5. Картата е валидна до 6 месеца след датата на последната покупка, за която сте получили точка.
 6. Ако закупите с една поръчка няколко продукта с единична стойност над 250 лв. за цялата покупка ще Ви бъде начислена отстъпката, която се полага при събирането на всички “бонус-точки”, полагаеми за тази покупка. Пример: имате 1 “бонус-точка” в картата - ако желаете да закупите 2 бр. продукта с единична цена над 250 лв. ще можете да закупите и двата продукта с отстъпка 7% (а не 5% за единият продукт и 7% за другия). Пример: ако нямате карта за отстъпка, но искате да закупите първоначално 3 продукта с единична стойност над 250 лв. - можете да ползвате 7% отстъпка и за трите продукта. Ако искате да закупите 2 робота - 5% отстъпка, 3 робота - 7% отстъпка, 4 робота - 9% отстъпка и т.н.
 7. За да се възползвате от отстъпката при пазаруване от физическите ни магазини е необходимо да предоставите картата за отстъпка.
 8. За да използвате картата си при онлайн поръчка е нужно поръчката да бъде направена от профил с e-mail-а, посочен на картата за отстъпка и като забележка да бъде отбелязан номера на картата, името на титуляра и събраните до момента “бонус-точки”.
 9. При поръчки по телефона не е възможно използването или издаването на карта за отстъпка.
 10. Ако попълните всички 8 покупки в картата Ви - ще Ви бъде издадена нова “ЗЛАТНА КАРТА" за следващите Ви покупки, за които ще можете да ползвате отстъпка 15% (10%*)при стандартните условия за ползване на карта за отстъпка.
 11. При връщане на продукта трябва да върнете и картата за отстъпка.
 12. Фирма Дедал Къмпани ООД си запазва правото за промяна на условията за използване на картата!

 

 

* Фирма Дедал няма задължение при покупка да проверява дали съответният клиент има карта за отстъпка! Ако клиентът не е заявил, че има КАРТА ЗА ОТСТЪПКА, ще му бъде издадена нова карта.

* Ако Вие попълвате данните за покупка в картата, моля, напишете името на клиента по гаранционна карта за съответната покупка!

* Ако предоставите картата на друго лице и закупеният продукт е на стойност над 250 лв. можете да изберете дали да Ви бъде предоставена “бонус-точка”, която да залепите във Вашата карта или да бъде издадена нова карта за отстъпка на името на другото лице!

* Не могат да бъдат комбинирани карти на различни клиенти!

* При направена отстъпка продуктите се изпращат с доставка за сметка на клиента!

* При онлайн покупки Фирма Дедал има право да поиска снимка на попълнената карта за отстъпка.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки