Телефон: 0886 73 77 19
                
0885 89 89 75
E-mail: [email protected]

Обезвлажнител

Обезвлажнител – какво представлява и какви функции изпълнява?

Обезвлажнителите са уреди, които стават все по-популярни на българския пазар през последните години и разширяват своето присъствие както в домовете на хората, така и в офисите и бизнес сградите. Основната функция на тези уреди е да контролират прецизно нивото на влагата в съответната стая или помещение. Подобен прецизен контрол на влагата спомага за изграждането на по-комфортна, приятна и здравословна среда за живот. По-надолу ще се постараем да ви запознаем с характеристиките на един стандартен съвременен обезвлажнител, като отговорим на най-често срещаните въпроси за тази категория уреди.

Обезвлажнител 1
Обезвлажнител - функции

Обезвлажнител – наистина ли подобрява средата за живот? 

Да, употребата на обезвлажнител ще подобри значително вашата среда за живот. Посредством качествения контрол на влажността във всеки един момент ще се постигне и значително повишаване на качеството на въздуха в дадена стая, помещение или затворено пространство. А това ще е от голяма полза за всички обитатели. Те ще могат да дишат по-леко и спокойно, да бъдат максимално продуктивни в офиса, както и да се наслаждават на пълноценна почивка и хубави моменти с любимите хора у дома. Поради тази причина е добре да си осигурите обезвлажнител както в домашното пространство, така и на работното място, за да си гарантирате възможно най-добра кондиция в рамките на деня и максимално здравословна среда в ежедневието си.

Обезвлажнител – за кои потребители е най-необходим?

Обезвлажнител е препоръчително да си вземе всеки потребител, който желае да подобри средата си за живот и да се чувства по-комфортно в своето ежедневие. Особено необходим е обаче на хората, които имат по-високо ниво на влажност и/или мухъл в помещенията, както и за страдащи от астма и различни други алергични заболявания. Ако сте сред тези хора, вероятно непрекъснато се сблъсквате с някои от следните неприятни симптоми – задух, пристъпи на кихане, сърбеж по лицето, сълзене на очите и т.н. Наличието на обезвлажнител във вашия дом ще ви помогне да ограничите честотата на въпросните симптоми. При намаляване на влажността на въздуха в затвореното пространство се намалява и задържането на прах, мухъл, полени и още потенциални алергени.  

Обезвлажнител – носи ли ви и други преимущества?  

Да, инвестицията в обезвлажнител ще ви донесе и още преимущества, които не сме споменали досега. Освен подобряването на кондицията на човека и повишаване на здравословния коефициент на вдишвания въздух, както и подтискането на нежелани алергични симптоми, този уред играе полезна роля и от финансова гледна точка, тъй като той ще спомогне за повишаването на ефективността на работата на вашите климатични инсталации. Когато влажността на въздуха е ниска, въпросните климатични инсталации успяват да поддържат зададената температура при по-малки количества енергия. Съвсем естествено във времето това ще доведе до намаляване на вашите битови сметки.

Обезвлажнител 2
Обезвлажнител от доказани марки

Кои фактори трябва да се вземат предвид при избора на обезвлажнител?  

Няколко са съществените фактори, които трябва да се вземат под внимание при избора на обезвлажнител. Добре е да се започне от това за колко голямо помещение е предназначен съответният обезвлажнител. В продуктовото описание на даден обезвлажнител задължително трябва да е дадено за каква ефективна квадратура на помещението е подходящ. Обърнете внимание също така за наличието на полезни функции като наличието на компресор за по-ефективна работа, както и сензори, позволяващи следене на нивата на влажността, функция за бързо сушене, автоматична дефрост система и т.н. Надеждният обезвлажнител е нужно да работи при ниски нива на шума, за да не възпрепятства продуктивността на служителите в офиса или пък пълноценната почивка на човека у дома.

Обезвлажнител – има ли марки, които са се доказали в производството на такъв тип уреди?   

Да, има марки, които са се доказали в производството на такъв тип уреди. Със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на обезвлажнител от марката TRITON например. Уредите от този бранд се отличават с редица характеристики и функционалности, гарантиращи тяхната ефективност – започвайки от вграден компресор за повишаване на ефективността, преминавайки през автоматична дефрост система и стигайки до сензори за максимално прецизно следене на нивото на влажност и дренажна система. Налице са и приспособления за лесна и удобна употреба, като например дръжка и колелца за безпроблемно преместване на въпросния обезвлажнител.  

Защо да закупите обезвлажнител именно от фирма Дедал?

Фирма Дедал Къмпани ООД предлага богата и разнообразна гама уреди, принадлежности и консумативи за дома и офиса. Сред предложенията ни, които ще подобрят вашата ежедневна среда, са и Обезвлажнителите. Ето защо да изберете именно нас при нужда от обезвлажнител:

Обезвлажнител 3
Обезвлажнител от Дедал

Обезвлажнител от фирма Дедал: Най-високо качество – в нашия онлайн магазин dedal-robot.com са налице само и единствено уреди от категорията, представящи Обезвлажнители от най-високо качество. Работим с водещи и доказали се в сферата производители. Производители, които във времето са доказали, че не правят никакви компромиси с качеството и характеристиките на своите уреди. Обезвлажнителите за въздух, които предлагаме, са снабдени с високотехнологични и модерни функции и обхващат широк диапазон от квадратури, за които са предназначени.

Обезвлажнител от фирма Дедал: Конкурентни цени – в допълнение към високото качество, ви предлагаме също така конкурентни цени за обезвлажнител. Цени, които отговарят на особеностите и тенденциите на българския пазар, както и на финансовите възможности на потребителите и бизнеса. Можете да бъдете сигурни, че в онлайн магазин dedal-robot.com ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за продуктите от тип „Обезвлажнител“.

Обезвлажнител от фирма Дедал: Солидни гаранции – всеки един модел обезвлажнител, предлаган при нас, върви с 2-годишна гаранция. При възникнал проблем със закупения от вас обезвлажнител сме в състояние да ви предоставим пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване. За целта трябва просто да се свържете с Нас и ние ще ви насочим към подходящ Наш сервизен център.

Обезвлажнител от фирма Дедал: Бързи доставки -  и още нещо, което е важно да отбележим. Разполагаме с наличности на склад от всички предлагани в онлайн магазина ни модели обезвлажнител. Това ни позволява да отреагираме веднага при направена поръчка от страна на клиента. Заявеният обезвлажнител ще пристигне при вас в рамките на 1-2 работни дни.

Обезвлажнител от фирма Дедал: Професионална консултация -  При нужда от професионална консултация по отношение на избора на обезвлажнител, свържете се с екипа на Дедал на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96 ! 

 

Обезвлажнител – какво представлява и какви функции изпълнява?

Обезвлажнител – наистина ли подобрява средата за живот?

Обезвлажнител – за кои потребители е най-необходим?

Обезвлажнител – носи ли ви и други преимущества?

Кои фактори трябва да се вземат предвид при избора на обезвлажнител?

Обезвлажнител – има ли марки, които са се доказали в производството на такъв тип уреди?

Защо да закупите обезвлажнител именно от фирма Дедал?

Обезвлажнител 1
Обезвлажнител - Разгледайте при нас!
Влагоабсорбатор TRITON 10 (до 35 м2)
ПРОМО
- 50,00 лв.
2 години гаранция в България, упътване на български език! Гаранция: 2 години Вграден компресор за по-ефективна ...
249,00 лв.299,00 лв.
Влагоабсорбатор Attractive TRITON 20 (до 75 м2)
2 години гаранция в България, упътване на български език! Гаранция: 2 години Вграден компресор за по-ефективна ...
449,00 лв.
Влагоабсорбатор Attractive TRITON 35 (до 58 м2)
2 години гаранция в България, упътване на български език! Гаранция: 2 години Вграден компресор за по-ефективна ...
549,00 лв.
TRITON MAX (до 25 м2) - Въздухопречиствател и Влагоабсорбатор
2 години гаранция в България, упътване на български език! Гаранция: 2 години Препоръчителна ефективна квадратура на ...
349,00 лв.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки