Телефон: 0886 737 719
                  0885 89 89 75
E-mail: [email protected]

С огромно удоволствие Ви представяме нашия BEST SELLER - Роботи прахосмукачки от серия MAGNUM!

Kакви функции притежават роботите от серия MAGNUM и защо са толкова успешни?

 • Безупречна лазерна навигация, която е най-ефективната и високотехнологична система за ориентиране при почистване и отчитане на препятствия !
 • Мобилно приложение за да контролирате напълно почистването и да следите работата на прахосмукачката в реално време чрез автоматично изграждане на карта на Вашия дом! За моделите MAGNUM ONE И MAGNUM ONE Plus приложението е на български език и Ви дава по-голям набор от функции!
 • Висока всмукателна мощност, подходяща и за домове с домашни любимци!
 • 2 странични четки + централна ротираща четка!
 • Включено и дистанционно управление за контрол, ако не желаете да използвате приложението!
 • Сухо и мокро почистване! При моделите MAGNUM ONE и MAGNUM ONE Plus можете да изберете дали роботът прахосмукачка да има и контейнер за мокро почистване, докато при MAGNUM UVC контейнерът е включен в стандартната окомплектовка.
 • Възможност за движение по черни повърхности при монтиране на специални капачки на сензорите за падане от наш технически екип (заплаща се допълнително 12.00 лв.)
 • 2 години гаранция, упътване на български език, видеоклипове относно функциите и свързването на робота с приложението, поддържане на всички аксесоари и резервни части

MAGNUM ONE - БГ приложение с повече функции, 2700 Pa всмукателна мощност, 2600 Mah батерия, опция - мокро почистване (можете да го добавите по Ваше желание)


MAGNUM ONE Plus - БГ приложение с повече функции, 3000 Pa всмукателна мощност, 3200 Mah батерия, опция - мокро почистване (можете да го добавите по Ваше желание), възможност за Y-образно движение на мопа


MAGNUM (UV) - 3000 Pa всмукателна мощност, 5200 Mah батерия, сухо и мокро почистване, UVC стерилизация


MAGNUM MAX - Автоматичен контейнер за отпадъци, 3000 Pa всмукателна мощност, 3200 Mah батерия, сухо и мокро почистване


ПРЕДСТАВЯНЕ НА ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПО-ДОЛУ:

Роботите от серия MAGNUM разполагат с лазерна навигация, която в момента е най-точната и високотехнологична система за изчисляване на маршрута при почистване! 360° detection Laser radar, LDS + SLAM algorithm е безупречна навигационна система с лазер, който се върти на 360 градуса и "усеща" всички препятствия и прегради, така че предварително да си изгради най-ефективния маршрут за почистване.

Ако използвате и мобилното приложение на робота, това Ви позволява да виждате нагледно точна карта на дома Ви, върху която можете да отбелязвате зони за почистване, забранени зони и да осъществявате пълен контрол върху работата на прахосмукачката! От приложението можете да поддържате няколко карти и да избирате коя да използвате от списъка.

Моделите MAGNUM ONE и MAGNUM ONE Plus използват мобилно приложение Tuya App, специално разработено за модела на български език, което Ви предоставя широк спектър от допълнителни функции - приложението може автоматично да раздели помещението на стаи в различни цветове (можете да направите корекции по Ваше желание), можете да зададете реда на почистване на стаите, както и да зададете всмукателна мощност и ниво на вода за всяка стая.

MAGNUM ONE Plus

MAGNUM ONE / MAGNUM ONE Plus

ПРИЛОЖЕНИЕ

Роботите MAGNUM имат най-високата всмукателна мощност от прахсмукачките, които предлагаме, 3-степенна филтрация, която отстранява праха и алергените, миещи се HEPA филтър, основен филтър и дунапренов плат, които се грижат за безкомпромисната чистота във Вашия дом! Освен това роботът разполага с 1 централна + 2 странични четки за максимално улавяне на отпадъците, безчетков Nidec мотор и литиево-йонна батерия за да осигури безупречна работа и ефективно почистване, както на твърди настилки, така и на килими. Прахосмукачките от серия Magnum са изключително подходящи и за поддържането на чистота в домове с домашни любимци!

 • Auto recharging, Breakpoint Continual Cleaning - автоматично презареждане и продължително почистване, дори когато батерията на робота не е достатъчна да се почисти цялото помещение. Ако зарядът на батерията падне до 15% преди да е приключила с почистването, роботът ще се върне на зарядната станция, ще зареди батерията до 80% и ще стартира отново за да довърши почистването
 • TOF сензор + 38 групи Smart сензори - идентифицира безупречно черни/бели и стъклени стени, както и всякакъв тип препятствия, така че да почисти качествено цялата площ и едновременно с това да защити Вашите мебели
 • Сухо и мокро почистване - роботите прахосмукачка от серия Magnum предлагат два контейнера с голям капацитет - за сухо почистване и иновационен електронен контейнер за сухо и мокро почистване. При моделът Magnum White / Black контейнерът за мокро почистване е включен в окомплектовката, докато при останалите модели се предлага по избор на клиента!
 • Моделите MAGNUM UV+ се отличават с наличието на UVC лампа, която стерилизира почистената повърхност.
 • Възможност за гласов контрол чрез Alexa / Google Home

Прахосмукачката робот MAGNUM MAX е най-новият представител на серията роботи за почистване MAGNUM като основната му отличителна характеристика е наличието на автоматичен контейнер за събиране на отпадъци. По този начин той осигурява Вашето удобство чрез 2.5-литров контейнер, в който роботът автоматично изпразва контейнера си след всяко почистване и по този начин Ви пести време и усилия!

Роботът е снабден със сменяеми торбички, в които прахосмукачката автоматично изпразва събрания боклук след почистване. При стандартно замърсяване и честота на използване една торбичката е достатъчна за 1-2 месеца.


Други предимства на роботите прахосмукачки MAGNUM:

 • Наличието и на дистанционно управление в комплекта за моделите Magnum ONE, Magnum ONE Plus, Magnum UV+, Magnum Black/White прави използването й лесно и приятно дори за клиенти, които не желаят да използват мобилното приложение (за разлика от други модели, които се управляват само чрез мобилно приложение) * Моделът MAGNUM MAX не разполага с дистанционно управление.
 • Поддържане на всички аксесоари резервни части за този модел\Моделите имат изискан дизайн и се предлагат в бял и черен цвят
 • Освен това в комплекта е включена инструкция на български език, допълнителни консумативи и 2 годишна гаранция.....

Как можеш да устоиш на толкова много предимства и да не станеш горд притежател на това технологично бижу!?

Консумативи за серия MAGNUM

Препарат за робот прахосмукачка
19,90 лв.
Очаквана доставка
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки