Телефон: 0886 737 719
                  0885 89 89 75
E-mail: [email protected]

Лизинг

Уважаеми клиенти,

През месец февруари 2023 Ви предлагаме БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ НА 4 ВНОСКИ за продукти над 150 лв. за заявления за лизинг, подадени онлайн чрез онлайн магазина ни!
Предлагаме Ви всички продукти с възможност за изплащане чрез TBI, BNP PARIBAS и DSK Bank. В характеристиките на всеки продукт можете да видите примерни схеми.
В последствие ще получите обаждане, с което ще бъде изискана допълнителна информация.

Как да поръчаш продукт на БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ:
- В описанието на продукта под бутона "КУПИ" има бутон "Кредитен калкулатор". Избирате лизинговата институция и в показания прозорец избирате опцията най-отдолу "БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ НА 4 ВНОСКИ" и бутона "Купи". След въвеждане на данните за доставка въвеждате необходимите данни за лизингодателя, трябва да се запознаете и да приемете общите условия и натискате бутона "Поръчай".

или


- Добавяш продукта в количката чрез бутона "КУПИ". След въвеждане на данните за доставка избирате начин на плащане "Купи на кредит". Избирате лизинговата институция и в показания прозорец избирате опцията най-отдолу "БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ НА 4 ВНОСКИ". Въвеждате необходимите данни, трябва да се запознаете и да приемете общите условия и натискате бутона "Поръчай".

* Продукти на лизинг се изпращат единствено от склада ни в гр. Пловдив!

 

 

 

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки