0700 166 96, 0886 737 719  |  dedal_mail@dedalbg.com

0700 166 96, 0886 737 719  |  dedal_mail@dedalbg.com

Dehumidifier Triton 35

Upcoming delivery

Вграден компресор за по-ефективна работа

Препоръчителна ефективна квадратура на помещението: до 58 м2

Капацитет на работа - 35 л / 24 часа

 

280.70
Out of stock
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product