Свържете се с наш консултант:
0886 73 77 19 / 032 966 788

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Пречистватели за въздух

Овлажнител и стерилизатор за въздух BREEZE
ПРОМО
- 20,00 лв.
Oberon 220 HYBRID (до 40 м2) - Пречиствател и овлажнител на въздух
ПРОМО
- 40,00 лв.
Oberon 320 WiFi (до 40-60 м2) - Пречиствател за въздух-Copy
ПРОМО
- 70,00 лв.
Oberon 350 WiFi (до 45-65 м2) - Въздухопречиствател
ПРОМО
- 50,00 лв.
OBERON 520 WiFi (до 62 м2) - Пречиствател за въздух - черен
ПРОМО
- 50,00 лв.
Пречиствател за въздух Oberon 800 WiFi, дизайн В (до 96 м2)
ПРОМО
- 100,00 лв.
Влагоабсорбатор TRITON 10 (до 35 м2)
ПРОМО
- 50,00 лв.
(5.0)
249,00 лв.299,00 лв.

Пречистватели за въздух

Пречистватели за въздух с многостепенна филтрация на въздуха, модели с UV лампа, йонизатор, озонатор, овлажнител, WiFi и други функции! Директен вносител.
Пречистватели за въздух Изображение

Предлагаме Ви пречистватели на въздух с многостепенна филтрация на въздуха, някои от моделите разполагат и с UV лампа, йонизатор, озонатор, овлажнител, WiFi и други допълнителни функции. Основната линия въздухопречистватели, която Ви представяме е Attractive Oberon, която обхваща висококачествени уреди за пречистване на въздуха с голям набор от функции, предназначени за помещения с различна квадратура!

Пречистватели за въздух – същност и функции  

Пречистватели за въздух наричаме уреди, които все по-широко се използват в последните години в домашното и бизнес пространството, както и в учебни заведения и институции. Главната им функция е свързана с пречистване на въздуха в рамките на затвореното пространство и повишаване на неговото качество. По този начин уредите спомагат за подобряване на ежедневната среда за живот на човека, което се отразява положително и върху здравословното му състояние. В следващите редове ще се постараем да ви разкажем основното, което трябва да знаете за съвременните пречистватели за въздух. Освен това ще научите защо закупуването на пречистватели за въздух от Дедал е най-добрата опция за вас на пазара.  

Пречистватели за въздух 1
Пречистватели за въздух - същност, функции и видове

Какви видове пречистватели за въздух се предлагат?  

Две са основните разновидности пречистватели за въздух, които се предлагат на пазара. Към първата група спадат пречистватели за въздух, предназначени за дома, офиса, както и всякакви помещения, които се посещават от много хора – детски градини, училища, зали за спорт, обществени институции и други. Те са предназначени за подобряване на средата в основните затворени пространства, които човек обитава в своето ежедневие. Благодарение на тях независимо дали сте си вкъщи или на работното място, ще дишате чист въздух с високо качество. Втората група пък се състои от пречистватели за въздух за автомобили. Те ще са ви особено полезни, ако ежедневно ви се налага да пътувате продължително време със своето лично превозно средство.     

Защо закупуването на пречистватели за въздух е инвестиция във вашето здраве?  

Определено покупката на пречистватели за въздух може да се определи като инвестиция във вашето здраве. Тези уреди имат способността да премахват от въздуха вируси, бактерии, алергени, вредни микроорганизми, фини прахови частици, неприятни миризми и други вредни вещества. Така се предотвратява разпространението на различни болести и алергии. Последното е особено важно в офиси, бизнес сгради, учебни заведения и други големи помещения, където са събрани много хора и винаги е възможно някой да е болен и да зарази и други хора. Наличието на пречистватели за въздух във вашата ежедневна среда е предпоставка за по-доброто ви здраве и кондиция.  

Какви други преимущества би ви донесло наличието на пречистватели за въздух?  

Наличието на пречистватели за въздух във вашата ежедневна среда ще ви донесе и още редица преимущества. От една страна, тези уреди имат свойството да наутрализират неприятни миризми и да създават по-комфортна среда за обитателите. Също така надеждните пречистватели за въздух ще направят редовните дейности по почистване и поддръжка на помещенията доста по-лесни, тъй като предотвратяват разпространението на прах и мръсотия.  

Пречистватели за въздух 2
Пречистватели за въздух - съвети при избор

Кои фактори трябва да се вземат под внимание при избора на пречистватели за въздух?     

За да изберете подходящите за вашите нужди пречистватели за въздух, е нужно да вземете под внимание няколко фактора. Сред въпросните фактори са квадратурата на помещението, която може ефективно да се обработва,  наличните функции и характеристики, както и предвидените възможности за лесен и удобен контрол на уредите. Насочете се към пречистватели за въздух с многостепенни филтриращи системи, които гарантират пълно пречистване на въздуха от всички вредни елементи и микроорганизми. Допълнително преимущество е наличието на сензори за фини прахови частици, родителски контрол, както и на индикатори, които ще ви покажат кога е точното време за смяна на филтъра. Повечето модели пречистватели за въздух с марката Oberon предлагат и допълнителни функции като UV лампа за стерилизация на въздуха, йонизатор, озонатор и други полезни функционалности. Що се отнася до лесния и удобен контрол над вашите пречистватели за въздух, за него ще ви помогнат функции като дистанционно управление и WiFi управление, благодарение на което можете да следите работата на вашите пречистватели за въздух, независимо къде точно се намирате към конкретния момент.  

Има ли марки пречистватели за въздух, които ще ви гарантират желаните качество и ефективност?  

Да, има такива марки пречистватели за въздух, които са доказали, че предлагат на пазара уреди с най-високо качество и ефективност. Пример за това са моделите пречистватели за въздух от линията OBERON. Те разполагат с многостепенни пречистващи системи, благодарение на които се постига оптимално качество на въздуха. Внимателно разгледайте всеки вид от филтрите, които са включени в уреда, понеже всеки от тях има определено предназначение при филтрирането на въздуха - НЕРА филтър, карбонов филтър, мрежест филтър, антибактериален филтър, филтър за катализа, а също така и допълнителните пречистващи функции като йонизатор, озонатор, стерилизираща UV лампа. Преминавайки през всички споменати елементи, въздухът напълно се пречиства от вредните микроорганизми и е с най-високо качество. Също така пречистватели за въздух OBERON имат редица допълнителни функции и екстри, които гарантират отличната кондиция и комфорт на обитателите на съответните затворени пространства. Имате възможност посредством вашия телефон да следите и работата на вашия уред от разстояние.  

Пречистватели за въздух 3
             Пречистватели за въздух от Дедал

Защо да закупите пречистватели за въздух от Дедал?  

Дедал Къмпани ООД е фирма, която предлага богата гама от уреди и консумативи за дома и офиса. Важна част от нашия каталог са и пречиствателите за въздух. Ето няколко основателни причини да се доверите именно на нас при покупка на пречистватели за въздух:  

Пречистватели за въздух от Дедал: Най-високо качество – ние ви предлагаме само и единствено пречистватели за въздух от най-високо качество. В онлайн магазина ни dedal-robot.com са подбрани най-добрите и актуални модели пречистватели за въздух от доказаната линия Oberon. Закупувайки пречистватели за въздух от нас, със сигурност няма да останете разочаровани, защото качеството на въздуха в ежедневната ви среда ще се подобри трайно.  

Пречистватели за въздух от Дедал: Конкурентни цени -  освен високо качество, ви предлагаме и конкурентни цени за пречистватели за въздух. Цени, които са съобразени с изискванията и финансовите възможности на потребителите и бизнеса у нас. Ако търсите оптималното съотношение между качество и цена на българския пазар за пречистватели за въздух, онлайн магазин dedal-robot.com е подходящото място за вас.    

Пречистватели за въздух от Дедал: Солидни гаранции – всички модели пречистватели за въздух, налични при нас, се предлагат с 2-годишни гаранции. Можете да се възползвате от пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване. Поддържаме наличност от всички видове резервни филтри и други консумативи за пречистватели за въздух OBERON. При възникнали въпроси или проблеми с работата на вашия уред просто трябва да се свържете с Нас и ние ще се постараем да Ви помогнем максимално или да Ви насочим  към сервизния ни център в Пловдив или сервизните ни депа в София, Варна или Стара Загора.  

Пречистватели за въздух от Дедал: Бързи доставки – разполагаме с наличности на склад от всеки един предлаган модел пречистватели за въздух. Така че при направена поръчка няма да чакате кой знае колко. Желаните уреди ще пристигнат при вас в рамките на 1-2 работни дни. 

Пречистватели за въздух от Дедал: Професионална консултация - При нужда от професионална консултация относно избора на пречистватели за въздух, можете спокойно да се свържете с екипа на Дедал на телефон 0886 737 719, 032 966 788 или нац. телефон 0700 166 96.

Пречистватели за въздух – същност и функции

Какви видове пречистватели за въздух се предлагат?

Защо закупуването на пречистватели за въздух е инвестиция във вашето здраве?

Какви други преимущества би ви донесло наличието на пречистватели за въздух?

Кои фактори трябва да се вземат под внимание при избора на пречистватели за въздух?

Има ли марки пречистватели за въздух, които ще ви гарантират желаните качество и ефективност?

Защо да закупите пречистватели за въздух от Дедал?

Пречистватели за въздух 1
Пречистватели за въздух - Разгледайте при нас!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки