Телефон: 0886 73 77 19
                
0885 89 89 75
E-mail: [email protected]

Заповядайте на щанда ни в Интер Експо Център, София!

21.09.2022 14:15:26

Заповядайте на щанда ни в Интер Експо Център, София!

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашия щанд на изложението COPIS, което ще се проведе в периода 5-8 октомври в Интер Експо Център, София! Там ще можете да разгледате част от нашите продукти, които ще се предлагат на специални цени! Ще можете да получите и професионална консултация относно избора на Прахосмукачка робот, Пречиствател за въздух, Робот за прозорци, Влагоабсорбатор и други почистващи уреди.

Повече за изложението можете да видите на следния линк: https://copi-s.com

COPIS ще се проведе успоредно с още няколко изложения като Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк.

Заповядайте на нашия щанд!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Заповядайте на щанда ни в Интер Експо Център, София!

Заповядайте на щанда ни в Интер Експо Център, София

Изложение на прахосмукачки роботи, пречистватели за въздух, роботи за прозорци, влагоабсорбатори Изложение на прахосмукачки роботи, пречистватели за въздух, роботи за прозорци, влагоабсорбатори 2022-09-21T14:15:27+03:00 Заповядайте на щанда ни в Интер Експо Център, София!

<p>Уважаеми клиенти,</p> <p>Имаме удоволствието да Ви поканим на нашия щанд на изложението COPIS, което ще се проведе в периода 5-8 октомври в Интер Експо Център, София! Там ще можете да разгледате част от нашите продукти, които ще се предлагат на специални цени! Ще можете да получите и професионална консултация относно избора на <a href="https://dedal-robot.com/category/prahosmukachki-roboti" target="_blank" rel="noopener" title="Прахосмукачка робот">Прахосмукачка робот</a>, <a href="https://dedal-robot.com/category/vazduhoprechistvateli" target="_blank" rel="noopener" title="Пречиствател за въздух">Пречиствател за въздух</a>, Робот за прозорци, Влагоабсорбатор и други почистващи уреди.</p> <p>Повече за изложението можете да видите на следния линк: <a href="https://copi-s.com" target="_blank" rel="noopener">https://copi-s.com</a></p> <p>COPIS ще се проведе успоредно с още няколко изложения като Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд &amp; Дринк.</p> <p>Заповядайте на нашия щанд!</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки