Детайли на продукти


Странична четка за модел MELODY A / MELODY C

НА СКЛАД
Странична четка за модел MELODY A / MELODY C
3,00 лв с ДДС

Странична четка за робот прахосмукачка модел MELODY A / MELODY C

 • Артикулен номер
  111645-A
  Статус
  НА СКЛАД    
  Тегло
  30 g/бр.
WebShop System