Свържете се с наш консултант:
0886 73 77 19 / 032 966 788

Отстъпки

Уважаеми клиенти,

От 01.04.19 фирма Дедал Къмпани ООД стартира програма за лоялни клиенти чрез издаването на КАРТА ЗА ОТСТЪПКА:

  1. Вие ще получите КАРТА ЗА ОТСТЪПКА + “бонус-точка” при Вашата първа покупка на продукт на стойност над 250 лв.
  2. За всеки закупен продукт на стойност над 250 лв. ще получавате една “бонус-точка”.
  3. Картата Ви дава право да закупите всички продукти, предлагани на dedal-robot.com чрез онлайн покупка или от физическите ни магазини с ОТСТЪПКА. Размерът на отстъпката зависи от броя на “бонус-точки”-те, които имате получени към Вашата карта.
  4. КАРТАТА ЗА ОТСТЪПКА може да бъде използвана и от други лица, на които сте я предоставили.
  5. Следете и специалните ни предложения за притежателите на карта, обявявани периодично на сайта ни - безплатна доставка, специални цени в дните сряда-четвъртък и други специални оферти.

Отстъпки, които можете да използвате за всички продукти, предлагани на www.dedal-robot.com:

Брой “бонус-точки” в КАРТА ЗА ОТСТЪПКА

Отстъпка при следваща покупка на продукти от www.dedal-robot.com

Налична 1 точка (получена при издаване на картата)

5%

Налични 2 точки

7%

Налични 3 точки

9%

Налични 4 точки

11%

Налични 5 точки

13%

Налични 6 или повече точки

15%

* За продукти с марка Lydsto и Hutt максималната отстъпка е 10%!

Пояснения:

  1. Първата Ви “бонус-точка” ще бъде отпечатана във Вашата карта.
  2. Картата Ви за отстъпка е с уникален номер и първоначално ще бъде попълнена от наш служител с Вашето име, e-mail и данни за първата Ви покупка.
  3. Отстъпката се начислява от стандартната цена на продуктите. При покупка на продукт с промоционална цена над 250 лв. също ще получите “бонус-точка”. Отстъпката не се начислява от промоционалната цена (ако има такава). Ако картата Ви за отстъпка Ви дава право на по-голяма отстъпка отколкото промоционалната, Вие ще използвате винаги по-голямата отстъпка. Ако картата Ви за отстъпка Ви дава възможност за по-малка отстъпка от обявената промоционална цена, Вие можете да ползвате допълнително 2% отстъпка от промоционалната цена (важи от 14.07.21).
  4. За всяка покупка във физическите ни обекти наш служител ще попълни картата Ви с данните от настоящата покупка. При онлайн покупки ще Ви бъде изпратена “бонус-точка”, която Вие ще залепите в картата и ще попълните данни за покупката.
  5. Картата е валидна до 6 месеца след датата на последната покупка, за която сте получили точка.
  6. Ако закупите с една поръчка няколко продукта с единична стойност над 250 лв. за цялата покупка ще Ви бъде начислена отстъпката, която се полага при събирането на всички “бонус-точки”, полагаеми за тази покупка. Пример: имате 1 “бонус-точка” в картата - ако желаете да закупите 2 бр. продукта с единична цена над 250 лв. ще можете да закупите и двата продукта с отстъпка 7% (а не 5% за единият продукт и 7% за другия). Пример: ако нямате карта за отстъпка, но искате да закупите първоначално 3 продукта с единична стойност над 250 лв. - можете да ползвате 7% отстъпка и за трите продукта. Ако искате да закупите 2 робота - 5% отстъпка, 3 робота - 7% отстъпка, 4 робота - 9% отстъпка и т.н.
  7. За да се възползвате от отстъпката при пазаруване от физическите ни магазини е необходимо да предоставите картата за отстъпка.
  8. За да използвате картата си при онлайн поръчка е нужно поръчката да бъде направена от профил с e-mail-а, посочен на картата за отстъпка и като забележка да бъде отбелязан номера на картата, името на титуляра и събраните до момента “бонус-точки”.
  9. При поръчки по телефона не е възможно използването или издаването на карта за отстъпка.
  10. Ако попълните всички 8 покупки в картата Ви - ще Ви бъде издадена нова “ЗЛАТНА КАРТА" за следващите Ви покупки, за които ще можете да ползвате отстъпка 15% (10%*)при стандартните условия за ползване на карта за отстъпка.
  11. При връщане на продукта трябва да върнете и картата за отстъпка.
  12. Фирма Дедал Къмпани ООД си запазва правото за промяна на условията за използване на картата!

 

 

* Фирма Дедал няма задължение при покупка да проверява дали съответният клиент има карта за отстъпка! Ако клиентът не е заявил, че има КАРТА ЗА ОТСТЪПКА, ще му бъде издадена нова карта.

* Ако Вие попълвате данните за покупка в картата, моля, напишете името на клиента по гаранционна карта за съответната покупка!

* Ако предоставите картата на друго лице и закупеният продукт е на стойност над 250 лв. можете да изберете дали да Ви бъде предоставена “бонус-точка”, която да залепите във Вашата карта или да бъде издадена нова карта за отстъпка на името на другото лице!

* Не могат да бъдат комбинирани карти на различни клиенти!

* При направена отстъпка продуктите се изпращат с доставка за сметка на клиента!

* При онлайн покупки Фирма Дедал има право да поиска снимка на попълнената карта за отстъпка.

 

Сравнение на продукти